Racket Victor Auraspeed Light Fighter 80 A

Racket Victor Auraspeed Light Fighter 80 A

2 028,89 kr

1 679,65 kr

-17%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Racket Victor Auraspeed Light Fighter 80 A

Racketarna i Light Fighter-serien är tillverkade av högkvalitativt kol, vilket gör dem lätta och manövrerbara. Dessa mycket speciella racketar erbjuder exceptionell kontroll och ojämförlig spelglädje från det allra första slaget.


Kombinera manövrerbarhet, lyhördhet och intensitet med Victor Auraspeed Light Fighter 80 och dess halvstyva huvudprofil. Racketens 6U-vikt kompenserar för den uttalade huvudbalansen, vilket resulterar i en mycket intressant kombination av manövrerbarhet och kraft.

Kompromisslös i forehandområdet, denna Victor -racket använder den aerodynamiska formen och dess strömlinjeformade ram för minimalt luftmotstånd och optimal sekvensering av slag. Det innebär att du kan hålla trycket på din motståndare och pressa dem till det yttersta. Inner Waves Technology ger dig en bredare sweetspot för större förlåtelse men också större stabilitet.

Genom att använda en mycket lätt grafit (Light Frame) erbjuder det taiwanesiska varumärket utmärkt manövrerbarhet utan att kompromissa med kvalitet och robusthet, vilket resulterar i en högkvalitativ slutprodukt. I botten av court-serien garanterar huvudbalansen minimum slagkraft för dina offensiva skott.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 200008
Färg vit/blå
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)