Racket Victor Drivex Light Fighter 60 E

Racket Victor Drivex Light Fighter 60 E

1 788,78 kr

1 443,51 kr

-19%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Racket Victor Drivex Light Fighter 60 E

Racketarna i Light Fighter-serien är tillverkade av högkvalitativt kol, vilket gör dem lätta och manövrerbara. Dessa mycket speciella racketar erbjuder exceptionell kontroll och ojämförlig spelglädje från den allra första träffen.


Våga gåultra-light med Victor DriveX Light Fighter 60 och dess profil som kombinerar manövrerbarheten hos en 6U-racket med de skarpa, attackerande slagen hos ett balanserat huvud. Det halvstyva skaftet ger en utmärkt kompromiss mellan förlåtelse och respons.

När det gäller material använder Victor högkvalitativ grafit för optimal känsla, kombinerat med en lätt Light Frame i forehandområdet för anmärkningsvärd manövrerbarhet och exceptionell kontroll av fjäderbollen. Ramen i sin tur har ett mycket effektivt duo -teknikpaket.

Å ena sidan finns Aerodynamic Shape och dess omarbetade ramform för bättre luftpenetration och effektivare slag. Det gör det också lättare att länka samman dina slag för att hålla trycket på din motståndare. Inner Waves -processen ger dig större tolerans samtidigt som den minskar potentiella vibrationer. Resultatet är större komfort och större stabilitet.

Mycket lätt och resolut offensiv, Victor DriveX Light Fighter 60 kommer att tilltala de mest krävande badmintonspelarna.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 200006
Färg gul/grå
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)