Tennisskor Asics

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Asics Tennis: Kombinera elegans och teknik på tennisbanan Court

Om tennis är din passion vet du att point valet av skor är crucial. Av den anledningen har Asics etablerat sig som en viktig referens för alla tennisentusiaster och proffs. Med den perfekta kombinationen av stil, teknik och komfort garanterar Asics en oöverträffad upplevelse i varje match. Smash-expert.co.uk är stolta över att kunna presentera ett komplett utbud av tennisskor Asics, inklusive de modeller som föredras av mästare som Novak Djokovic.

Tennisskor du bara måste ha Asics

 • Court FF 3: Den här modellen är populär hos världsettan mondial, Novak Djokovic, och är synonym med snabbhet, smidighet och stabilitet, perfekt för att dominera court.
 • Solution Swift FF: Dessa skor har utformats för att vara exceptionellt lätta och garanterar snabba, smidiga rörelser, oavsett typ av plan court.
 • Solution Speed FF2: Perfekt för spelare som söker en kombination av grepp och komfort, dessa skor lovar oöverträffad responsivitet.
 • Gel-Resolution 9: Dessa skor kombinerar den senaste tekniken med komfort och ger optimalt stöd vid sidledsrörelser och sprintar.
 • Gel-Dedicate 8: Perfekt för spelare som letar efter en slitstark, bekväm sko med utmärkt stabilitet.
 • Gel-Challenger 14: Perfekt för tävlingsspelare och erbjuder den perfekta kombinationen av hållbarhet, dämpning och smidighet.
 • Gel-Game 9: Mångsidig och snygg, dessa skor är perfekta för spelare som letar efter utmärkt valuta för pengarna.

Asics För varje typ av spelare Court

Medveten om de specifika egenskaperna hos varje typ av court, har Asics utvecklat skor som är lämpliga för både terräng- och grusbanor. Oavsett om du spelar på ett hårt underlag eller på lera ger Asics dig det grepp, den stabilitet och den prestanda du behöver för att prestera på topp.

Varför är Asics din allierade på court?

Genom att välja Asics väljer du ett varumärke som är synonymt med kvalitet, innovation och prestanda. Asics skor är resultatet av djupgående forskning, utformade för att möta behoven hos de mest krävande spelarna. På Smash-expert.co.uk hittar du inte bara de senaste modellerna från märket, utan också exklusiva erbjudanden som hjälper dig att leva ut din passion för tennis till fullo.

Lämna inget åt slumpen och unna dig skorna som kommer att göra skillnad i varje match. Upptäck utbudet på Asics på Smash-expert.co.uk redan idag!