Om oss?

Välkommen till Smash-Expert, din föredragna destination för alla racketssportentusiaster. Som medlem av den prestigefyllda Spacefoot-familjen, en pionjär inom e-handel för sport, började vår resa med en djup passion för dessa dynamiska sporter och har utvidgats för att erbjuda en oslagbar upplevelse för alla racketssportsentusiaster.

Smash-Expert-äventyret startade med vår passion för excellens inom racketssportvärlden. Denna passion förvandlades snabbt till ett komplett sortiment av högkvalitativa produkter, från tennis-, padel- eller badmintonskor till specialutrustning och de mest innovativa speldräkterna för dina matcher och träningar. Idag är vi stolta över att presentera vårt specialiserade sortiment som täcker olika racketar för tennis, padel, squash, tennisbollar, badmintonshuttle och racketssportsutrustning, med en oavbruten hängivenhet till kvalitet och service.

Vårt strategiskt belägna kontor i Montlouis-sur-Loire (37) fungerar som nav för vår verksamhet, där över 500 000 produkter från över 5 000 prestigefyllda varumärken lagras noggrant och skickas till alla delar av Europa. Våra kontor i Levallois-Perret hyser ett engagerat team av experter som ständigt strävar efter att förbättra din online shoppingupplevelse, och se till att du hittar de perfekta produkterna för att förbättra ditt spel på banan.

De värderingar som styr vår väg är djupt rotade i vårt företag. Ambition är vår drivkraft, som driver våra ansträngningar att erbjuda det bästa för våra kunder, samtidigt som vi främjar teamwork och samarbete för att säkerställa en förstklassig upplevelse. Vår framgång förstärker bara vår strävan efter excellens, och varje möjlighet är en chans att innovera och överträffa oss själva.

Framtiden för Smash-Expert ser spännande ut. Vi har stora ambitioner för en internationell expansion som kommer att beröra över 20 länder över hela världen. Vårt mål är att ständigt innovera, omdefiniera gränserna för e-handel och erbjuda dig en alltmer praktisk och givande upplevelse.

Hos Smash-Expert är vår mission tydlig: att ge dig det perfekta utrustningen för att maximera dina prestationer samtidigt som du sparar tid och resurser. Oavsett om det gäller tennisracketar, högkvalitativa padelskor, bollar för alla typer av underlag eller innovativa tillbehör som grepp eller strängar, har vi allt du behöver för att utmärka dig på banan.

Så, tveka inte längre. Gå med i Smash-Expert-universumet inom Spacefoot-galaxen och upptäck en ny dimension av excellens inom racketssportens värld.