Skor Asics

Asics är känt för sina högkvalitativa running skor och sticker också ut genom att erbjuda serier som är speciellt utformade för racketsporter som tennis och padel. Smash-Expert erbjuder dig alla Asics -serier för att förbättra din prestation på banan: Gel Padel Padel Lima , Gel Challenger, och många flerautres!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hur väljer jag rätt sko?

Att välja rätt racketsportsko är avgörande för att maximera din prestation på court och undvika skador. Här är några tips som hjälper dig att göra ditt val:

Typ av sport

Välj en sko som är särskilt utformad för din favoritracketsport, oavsett om det är tennis, padel, badminton, bordtennis eller squash. Varje sport har sina egna krav när det gäller rörelse och spelytor, så rätt sko kan göra stor skillnad.

Spelunderlag

Tänk på vilket underlag du spelar på oftast. Skor för lerplaner har till exempel andra sulor än skor för betong- eller konstgräsplaner.

Dämpning och stabilitet

Leta efter skor med bra dämpning för att absorbera stötar från snabba rörelser och plötsliga stopp på court. Stabilitet i sidled är också viktigt för att undvika fotledsstukningar vid rörelser i sidled.

Smash-Expert's flaggskeppssortiment

  • Gel-Resolution: Erbjuder en kombination av stabilitet, hållbarhet och stötdämpning för att möta behoven hos de mest krävande tennisspelarna.
  • Court FF:Inspirerad av Novak Djokovics spelstil gör Court FF det möjligt för spelare att slå hårt och återhämta sig snabbt mellan slagen.
  • Solution: Utformad för mångsidiga tennisspelare som letar efter en dynamisk, lätt sko.
  • Gel ChallengerLösning: Ger den stabilitet du behöver för att täcka baslinjen och koncentrera dig på att kontrollera spelet.

Varför välja Smash-Expert för dina skor?

När du köper från oss får du inte bara ett exceptionellt urval från de bästa sortimenten, utan också expertråd som vägleder dig. Vår passion för racketsporter återspeglas i varje produkt vi erbjuder, vilket säkerställer att du får den bästa utrustningen för ditt spel.

Oavsett om du är professionell spelare eller amatör är Smash-Expert din självklara destination för att hitta de perfekta skorna för racketsport. Utforska vårt sortiment idag och känn skillnaden på court!