Tennisbollar

Hitta alla våra tennisbollar för vuxna och barn. Valet av tennisbollar är viktigt, oavsett om du är nybörjare, förbättrar dig eller tävlar.

. Toutes les plus grosses marques pour vous : Dunlop, Sporti France, Victor , Princeet bien d'autres...
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
essence av spelet: Att välja tennisbollar

I hjärtat av tennis finns ett ofta underskattat element: bollen. Bollarnas prestanda, känsla och hållbarhet är avgörande för spelet, oavsett om du är ett proffs eller en helgamatör. Se till att du spelar med de bästa bollarna för att få den bästa spelupplevelsen.

Tennisbollens egenskaper

 • Tryck: Bollar med tryck ger optimal känsla och respons, men kan tappa tryck med tiden. Bollar utan tryck är å andra sidan mer hållbara men har en annan känsla.
 • Beläggning: Filten som används på utsidan av bollen påverkar dess hastighet och beteende på olika ytor på court.
 • Hållbarhet: Beroende på hur ofta du spelar bör du välja bollar som är utformade för att hålla länge, särskilt om du spelar mycket.

Must-have-bollar på Smash-expert.co.uk

 • Wilson US Open-bollar: Med alternativ som "Wilson US Open" är detta märke en favorit vid stora turneringar och erbjuder oöverträffad prestanda på court.
 • Tecnifibre Tecnifibre bollar: Speciellt utformade för att erbjuda den perfekta balansen mellan hållbarhet och känsla, bollar är idealiska för seriösa spelare.
 • Dunlop Dunlop : är leverantör till flera ATP-turneringar och erbjuder bollar av högsta kvalitet, kända för sin hållbarhet.
 • Yonex Yonex : är mest känt för sina racketar, men erbjuder även högkvalitativa tennisbollar som är designade för prestanda.
 • Prince Prince : Med en rik historia inom tennisvärlden erbjuder bollar som är optimerade för en mängd olika ytor och spelförhållanden.

Varför välja Smash-expert.co.uk för dina tennisbollar?

Varje spelare har sina egna preferenser när det gäller bollar, och på Smash-expert.co.uk är vi fast beslutna att erbjuda ett brett urval för att tillfredsställa alla behov. Vårt rigorösa urval säkerställer att du inte bara får bollar av högsta kvalitet, utan också de som bäst passar din spelstil.

Från intensiva matcher till regelbundna träningspass, Smash-expert.co.uk är din pålitliga partner för att hitta de perfekta tennisbollarna. Upptäck vårt sortiment nu och upplev spelet när det är som bäst!