Badmintonracket Victor Auraspeed 100X H

Badmintonracket Victor Auraspeed 100X H

2 629,15 kr

2 389,04 kr

-9%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Badmintonracket Victor Auraspeed 100X H

Snöskorna i Auraspeed-serienaccent fokuserar på kraft och maximal hastighet. Den mycket aerodynamiska structure -ramen ger bättre penetration av luften för att ge respons hela tiden.


Racketen levereras med ett naket handtag, så du kan själv sättaorigine greppet på sidan av racketen, vilket ger dig tid att beundra Free Core-handtaget.

Victor Auraspeed 100X H metaccent används av den indonesiske legendaren Mohammad Ahsan och erbjuder enastående respons och manövrerbarhet. Styv och med ett lätt handtag är denna 3U-racket den perfekta kompromissen för dubbel. Den passar också singelspelare som gillar långa rallyn. Auraspeed 100X:s färg är övervägande grå vid racketens huvud, med vita och orange geometriska former utspridda över hela ramen.

Som vanligt har Victor Badminton använt kolfiber av exceptionellt hög kvalitet för en oöverträffad spelkänsla. Förutom Hi-Resilient Modulus Graphite innehåller Auraspeed 100X även Pyrofil och Nano Fortify Tr+ fiber. Den förstnämnda har sitt ursprung i Japon och ger förbättrad stötdämpning, medan den sistnämnda ger styrka och känsla.

Sonic-Rebound Technology kombinerar högkvalitativ grafit med RTC-teknik för att leverera kraftfulla, hårda slag från racket. Rebound Transition Construction (RTC) baseras på vetenskaplig analys och riktar in sig på de viktigaste punkterna i ramen som behöver förstärkas för bättre piska. Hard Cored Technology är inspirerad av bladen på rotor helikoptrar och består av flera tunna lager av kolfiber för att maximera känsla och prestanda hela tiden!

Axeln på denna Victor -racket har Anti-Torsion System och SRS för oöverträffad respons och anmärkningsvärd stabilitet. Victor utrustar också denna racket med Free Core-handtaget, ett syntetiskt material som ger axeln mer frihet för maximal hävstångseffekt samtidigt som det garanterar perfekt manövrerbarhet och förbättrad hållbarhet. Dynamic-Sword-konceptet förstärker denna önskan om hastighet genom förbättrad aerodynamik genom att erbjuda en annan ramgeometri mellan sidorna och toppen och botten av rackethuvudet.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 201658
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)