Racket Victor Thruster Light Fighter 30 F

Racket Victor Thruster Light Fighter 30 F

1 334,46 kr

1 110,29 kr

-17%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Racket Victor Thruster Light Fighter 30 F

Racketarna i Light Fighter-serien är tillverkade av högkvalitativt kol, vilket gör dem lätta och manövrerbara. Dessa mycket speciella racketar erbjuder exceptionell kontroll och ojämförlig spelglädje från den allra första träffen.


Testaultra-light med Thruster Light Fighter 30 och låt dig övertygas av den flexibla huvudprofilen. Med sin manövrerbarhet, förlåtelse och reaktionsförmåga har denna racket mycket att erbjuda!

För maximal känsla på banan innehåller denna racket från Victor tre teknologier i rackethuvudet. För det första Light Frame och dess mycket lätta kolfiber. Kolfibern med hög modul ger otrolig feedback.

För komfort och förlåtelse i botten av court erbjuder Victor ett flexibelt skaft och Inner Waves frame-processen. Genom att förstora sweet spot och minska vibrationerna kan du vara säker på att träffa bollen nästan perfekt hela tiden. Förutom den offensiva aspekt som huvudvikten ger, har det taiwanesiska företaget införlivat Aerodynamic Shape och dess låga luftmotstånd för maximal exekveringshastighet och en sekvens rapide av dina skott.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 200005
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)