Kapsyl Gant Tonal Archive Shield Linen

Kapsyl Gant Tonal Archive Shield Linen
734,56 kr
Upptäck Cap Gant Tonal Archive Shield Linen, en oumbärlig accessoar för en oklanderlig och elegant stil. Nu tillgänglig!

Från samma modell :

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Kapsyl Gant Tonal Archive Shield Linen

Kepsen Gant Tonal Archive Shield Linen är ett viktigt tillbehör för att komplettera din look med stil. Den tillverkas av det kända varumärket Gant och kombinerar elegans och komfort för ett perfekt resultat.

Kepsens design är inspirerad av varumärkets arkiv, vilket ger den en tidlös retrokänsla. Den broderade logotypen Gant Shield på framsidan ger en touch av originalitet och sofistikering, vilket gör denna keps till ett riktigt statement-plagg.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativt linne och är lätt och ventilerande, perfekt för soliga sommardagar. Linne är också känt för sin styrka och hållbarhet, vilket gör den här kepsen till en hållbar investering i din garderob.

Kepsens neutrala ton gör den lätt att matcha med alla dina outfits, oavsett om de är avslappnade eller dressade. Du kan bära den med en t-shirt och jeans för en avslappnad look, eller med en skjorta och chino-byxor för en mer elegant look.

Förutom att vara snygg är den här kepsen också mycket praktisk. Den har en justerbar knäppning baktill, så att du kan anpassa den till ditt huvud för optimal komfort. Dessutom är den lätt att ta hand om och kan torkas ren.

Unna dig denna keps Gant Tonal Archive Shield Linen och lägg till en touch av sofistikering till din outfit. Oavsett om det gäller en dag på stan, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle, kommer denna keps att vara din viktigaste modeallierade. Så vänta inte längre och lägg till den i din samling.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 9900229-345
Färg mjölkig matcha
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen