Kjol för kvinnor Joma Challenge

Kjol för kvinnor Joma Challenge

Börjar på: 757,58 kr

606,01 kr

-20%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 757,58 kr

606,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kjol för kvinnor Joma Challenge

Tenniskjol för damer. Särskilt bekväm för träning och tävling i racketsporter. Den har lätta, ventilerande, elastiska komponenter och ett inre nät som också är elastiskt och anpassar sig till varje rörelse.


Kjolen justeras i midjan med ett elastiskt band. Det yttre meshtyget andas, är lätt och elastiskt. Jacquard-finishen med mikroskopiska perforeringar transporterar bort svett och håller kroppen sval och torr. Dessutom begränsar den luftiga skärningen inte rörelsefriheten.


Dessutom anpassar sig den elastiska innerstickningen till din silhuett och håller sig nära kroppen hela tiden. En andra-hud-effekt. För att garantera rörelsefriheten har den en extra bit i grenen som ökar amplituden i steget, vilket resulterar i mer dynamiskt spel. Sömmarna på innershortsen är flatlocksömmar. Denna teknik förhindrar irriterande skav mot huden. Resultatet är oöverträffad komfort.


Den slående exteriöra designen har flerfärgad sublimering, vilket skapar en oändlig optisk effekt med trycket. Särskilt anmärkningsvärd är kantningen på sidorna, som har satts in med hjälp av värmeförseglade sömmar. Syftet: att hålla plagget lätt.


Logotyp Joma i tryck.



  • Shorts

  • Elastiskt tyg som andas

  • Fri rörlighet

  • Ogenomskinligt, icke-transparent tyg transparent

  • Falda 90% Polyester, 10% Spandex / Malla insida 88% Polyester, 12% Spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901789.426
Färg verde
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen