Tennisklänning för damer Joma Challenge

Tennisklänning för damer Joma Challenge

Börjar på: 777,42 kr

691,96 kr

-11%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 777,42 kr

691,96 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tennisklänning för damer Joma Challenge

Tennisklänning för damer. En bekväm klänning med bra andningsförmåga, perfekt för träning och tävling i racketsporter. Den lätta vikten och den goda andningsförmågan ger en bekväm klänning. Inklusive elastiska innershorts.

Tennisklänningen har rund hals med resår samt resår i axelband och rygg. Syftet är att plagget ska sitta bekvämt runt kroppen och tillåta fri rörlighet. I racketsporter är det särskilt viktigt att inte begränsa armarnas rörlighet. Simmarens rygg bidrar till detta genom att frigöra skulderbladen så att spelaren kan serva, slå och smasha obevekligt.

Plagget är tillverkat av ett lätt mesh-tyg som andas. Jacquard-finishen med mikroskopiska perforeringar transporterar bort svett och håller kroppen sval och torr. Andningsförmågan förbättras av den öppna ryggen, som är en viktig svettzon. När luft kommer i direkt kontakt med huden torkar den snabbt och fukt är inte längre ett problem.

Klänningen har också en inre mesh i ett elastiskt tyg som anpassar sig efter silhuetten och ger stöd hela tiden. För att optimera rörelsefriheten har en extra bit lagts till i grenen för att öka stegamplituden. På samma sätt har sömmarna på innershortsen tillverkats med Flatlock-systemet med platta sömmar. Denna teknik förhindrar irriterande skav mot huden. Resultatet är en oöverträffad komfort.

Den slående yttre designen har flerfärgad sublimering, vilket skapar en oändlig optisk effekt med trycket. Särskilt anmärkningsvärda är passpoalerna på fram- och baksidan, insatta med värmeförseglade sömmar. Syftet: att hålla plagget lätt.

Logotyp Joma i tryck.

Egenskaper :

  • Shorts
  • Rygg i simmarstil
  • Flatlock-sömmar
  • Fri rörlighet
  • Ogenomskinligt, icke-transparent tyg transparent
  • Vestido 90% Polyester, 10% Spandex / Malla interiör 88% Polyester, 12% Spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901785.426
Färg verde
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen