Kort Puma ESS+ 2 Col 10 "

Kort Puma ESS+ 2 Col 10 "
Börjar på: 360,16 kr
Visa upp din stil med de nya Puma ESS+ 2 Col 10" shortsen för män! Ett måste från lifestyle Puma-kollektionen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 360,16 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Puma ESS+ 2 Col 10 "

Puma ESS+ 2 Collar 10" Short är ett viktigt tillskott till alla vuxna mäns livsstilsgarderob. Med en snygg och bekväm design är dessa shorts perfekta för vardagsbruk eller för ditt träningspass. Tillverkade av det välkända varumärket Puma, vet du att du får en kvalitetsprodukt som kommer att klara tidens test.

Puma ESS+ 2 Collar 10" shorts finns i en mängd olika konfigurerbara färger för att matcha din personliga stil. Oavsett om du föredrar en mer dämpad look eller gillar att sticka ut med livfulla färger, har dessa shorts allt. Med en liten Puma -logotyp på sidan ger de en subtil touch av stil till din outfit.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort samtidigt som de är slitstarka och tåliga. Oavsett om du springer, idrottar eller bara kopplar av, erbjuder dessa shorts både stil och funktionalitet.

Dessutom kan du enkelt kombinera dessa shorts med huvtröjan Puma ESS TR för en komplett och modern look. Med en avslappnad passform och en Puma -logotyp på bröstet är denna huvtröja det perfekta komplementet till dina Puma ESS+ 2 Col 10" shorts.

Kort sagt, Puma ESS+ 2 Col 10" shorts är ett måste för alla vuxna män som älskar stil och kvalitet. Med sina många valbara färger, distinkta logotyp Puma och överlägsna komfort kommer den snabbt att bli en favorit i din garderob. Missa inte chansen att köpa dessa mångsidiga shorts från det berömda varumärket Puma. Beställ dina idag!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 586766-15
Färg mörk natt
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen