Jogging Sergio Tacchini Chalmers

Jogging Sergio Tacchini Chalmers

Börjar på: 612,01 kr

377,94 kr

-38%
jogging Sergio Tacchini Chalmers: det perfekta valet för att kombinera stil och komfort. Designad av det berömda italienska varumärket, ett måste för modefans.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

377,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Sergio Tacchini Chalmers

Jogging Sergio Tacchini Chalmers är ett måste för tous som älskar mode och komfort. Designad av det kända italienska märket Sergio Tacchini, kombinerar denna jogging stil och kvalitet för att ge dig en outfit som är både modern och bekväm.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att hålla länge och klara av vardagens slitage. Dess mjuka, andningsbara tyg gör att du känner dig bekväm hela dagen.

Den eleganta, tidlösa designen på denna jogging gör den till ett mångsidigt klädesplagg som kan bäras under ett intensivt träningspass eller till vardags på stan. Den broderade Sergio Tacchini -logotypen på framsidan ger en känsla av sofistikering.

Med sin smala passform och oklanderliga finish kommer Jogging Sergio Tacchini Chalmers att framhäva din figur samtidigt som den ger dig optimal rörelsefrihet. Dessutom håller de praktiska fickorna dina viktigaste saker nära till hands.

Missa inte chansen att lägga till denna högkvalitativa jogging från Sergio Tacchini i din garderob. Den finns i en mängd olika storlekar och färger och passar perfekt till din stil och dina behov. Beställ nu och njut av oöverträffad komfort och stil med Jogging Sergio Tacchini Chalmers.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38339-166
Färg blk/wht
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1