Sweatshirt med huva och dragkedja Sergio Tacchini New Elbow

Sweatshirt med huva och dragkedja Sergio Tacchini New Elbow

Börjar på: 795,66 kr

483,96 kr

-39%
Håll dig trendig och snygg med zip-up hoodie Sergio Tacchini New Elbow, ett måste från det ikoniska varumärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,66 kr

483,96 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och dragkedja Sergio Tacchini New Elbow

Sergio Tacchini New Elbow zip-up hoodie är både modern och bekväm. Med det ikoniska varumärket Sergio Tacchini är denna sweatshirt ett måste för modeälskare på tous.

Denna zip-up hoodie är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och varm, perfekt för svala höst- och vinterdagar. Den justerbara huvan skyddar dig från vind och regn, medan dragkedjan framtill ger dig en praktisk och stilfull touch.

Designen på denna sweatshirt är både modern och tidlös, med neutrala färger som passar till alla outfits. Det berömda varumärket Sergio Tacchini finns på bröstet och ger en touch av prestige till detta avslappnade plagg.

Oavsett om du bär den för ett sportpass eller en avkopplande dag på stan kommer den här huvtröjan med dragkedja från Sergio Tacchini New Elbow att vara din allierade när det gäller mode och komfort. Den mångsidiga stilen gör att du kan bära den med jeans för en avslappnad look eller med byxor från jogging för en sportigare look.

Förutom att se bra ut är den här sweatshirten också mycket slitstark, vilket garanterar hållbarhet över tid. Den är perfekt för vardagsbruk och kommer att följa med dig i alla dina aktiviteter.

Unna dig denna zip-up hoodie från Sergio Tacchini New Elbow och lägg till en touch av italiensk stil i din garderob. Missa inte detta måste-ha-plagg som kombinerar komfort, kvalitet och design. Beställ den nu och låt dig förföras av varumärket Sergio Tacchini!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38266-002
Färg nvy/wht
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1