Tränare Puma Future Rider Double

Tränare Puma Future Rider Double

Börjar på: 1 140,50 kr

946,73 kr

-17%
Upptäck den retro-chica stilen hos Puma Future Rider Double sneakers för en trendig look och ultimat komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 140,50 kr

946,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Puma Future Rider Double

Puma Future Rider Double sneakers är utan tvekan det perfekta valet för modeälskare som letar efter en snygg, trendig look. Med sin moderna design och banbrytande teknik är dessa sneakers både bekväma och högpresterande.

Den eleganta silhuetten förstärks av subtila detaljer, t.ex. logotypen Puma på tungan och hälen. De kontrasterande färgerna ger en touch av dynamik till helheten, medan den tjocka sulan ger en atletisk, urban look.

Men dessa sneakers ser inte bara bra ut, de är också utformade för optimal komfort. Mellansulan i skum ger lätt och responsiv dämpning, så att du kan gå hela dagen utan att känna dig trött. Yttersulan i gummi ger dessutom ett utmärkt grepp för maximal stabilitet och säkerhet.

Puma Future Rider Double har också Puma:s Rider-teknik, som ger extra stöd i hälen och framfoten. Denna innovativa teknik säkerställer bättre stötdämpning och en effektivare propulsion med varje steg.

Oavsett om det är en dag ute och shoppar på stan, ett sportpass eller en kväll ute med vännerna, kommer dessa sneakers att vara din perfekta allierade. De kan enkelt kombineras med alla dina outfits, oavsett om det är casual jeans eller byxor från jogging.

Kort sagt, Puma Future Rider Double kombinerar stil, komfort och prestanda för en modern och vågad look. Leta inte längre, det här är sneakers för dig!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 380639-12
Färg vit/fjädergrå
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Future Rider