Tennisgrepp Head Dual Absorbing

Tennisgrepp Head Dual Absorbing

796,99 kr

686,01 kr

-14%
Upptäck Tennis Grip Head Dual Absorbing för optimalt grepp och bättre prestanda.

Från samma modell :

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Tennisgrepp Head Dual Absorbing

Head Dual Absorbing tennisgrepp är det perfekta valet för tennisspelare som letar efter ett optimalt grepp. Detta grepp tillverkas av det välkända varumärket Head och är speciellt utformat för tennisspelare som kräver det allra bästa av sin utrustning.

Tack vare Dual Absorbing-tekniken erbjuder detta grepp en oöverträffad nivå av komfort och kontroll. Det absorberar svett effektivt och ger ett fast grepp, även under de våtaste förhållandena. Så du kan fortsätta att ge ditt bästa på court utan att oroa dig för ditt grepp.

Tennisgreppet Head Dual Absorbing är också extremt slitstarkt, vilket ger dig exceptionell hållbarhet. Du kommer att kunna använda det under många timmars träning och matcher utan att det förlorar sina egenskaper. Dessutom formar sig den ergonomiska designen perfekt efter din hand, vilket ger en naturlig och bekväm känsla.

Detta grepp är lämpligt för spelare på alla nivåer och med alla spelstilar. Oavsett om du är en aggressiv spelare som vill ha maximalt grepp eller en defensiv spelare som vill ha kontroll, kommer tennisgreppet Head Dual Absorbing att uppfylla dina behov.

Så vänta inte längre, förbättra ditt spel med Head Dual Absorbing tennisgrepp. Beställ det nu och känn skillnaden på court. Låt inte ditt grepp hålla dig tillbaka, välj det bästa med Head Dual Absorbing tennisgrepp.

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 285034-MX
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1