Tränare Le Coq Sportif Olympia

Tränare Le Coq Sportif Olympia

Börjar på: 1 040,64 kr

781,33 kr

-25%
Upptäck must-have träningsskor Le Coq Sportif Olympia, för oöverträffad mode- och sportstil. Av det berömda franska märket Le Coq Sportif.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

781,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Olympia

Le Coq Sportif Olympia trainers är ett måste för tous mode- och sportfantaster. Dessa sneakers tillverkas av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är både eleganta och bekväma att använda till vardags eller under sportpasset.

Med sin eleganta design och ikoniska logotyp är Le Coq Sportif Olympia trainers en sann symbol för fransk stil. De finns i en mängd olika färger, från klassiskt svart och vitt till djärvt rött och blått. Du kommer säkert att hitta ett par som passar perfekt till din personliga stil.

När det gäller komfort kommer dessa sneakers inte att göra dig besviken. De är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och optimalt stöd. Gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag, medan det mjuka tygfodret ger maximal komfort hela dagen.

Oavsett om du är en erfaren idrottsman eller bara letar efter ett par trendiga träningsskor är Le Coq Sportif Olympia det perfekta valet. Deras mångsidighet gör att de passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är ett pass på gymmet, en dag på stan eller en utekväll med vännerna.

Kort sagt, Le Coq Sportif Olympia är ett måste för alla mode- och sportintresserade på tous. Med sin eleganta design, oöverträffade komfort och exceptionella kvalitet kommer de snabbt att bli ditt favoritpar. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling nu och njut av en avslappnad men elegant stil varje dag.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410860
Färg pebble/optikvit
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del