T-shirt Le Coq Sportif Bat N°3

T-shirt Le Coq Sportif Bat N°3
Börjar på: 474,04 kr
Upptäck Le Coq Sportif Bat N°3 T-shirt, det perfekta valet för mode- och sportfans, skapad av det legendariska franska märket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 474,04 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Le Coq Sportif Bat N°3

T-shirten Le Coq Sportif Bat N°3 är ett måste för alla mode- och sportfans. Denna T-shirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är både snygg och bekväm. Dess unika design met har den berömda cockerel-logotypen, en symbol för varumärket i årtionden.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativ bomull och erbjuder optimal komfort hela dagen. Det klassiska snittet och de korta ärmarna gör den perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det gäller ett intensivt träningspass eller en avslappnad dag på stan, kommer denna T-shirt att vara din favorit.

Men det som verkligen gör denna T-shirt speciell är dess Bat N°3-tryck. Detta originella och trendiga motiv ger din outfit en touch av originalitet. Med sina klara färger och dynamiska design kommer den inte att gå obemärkt förbi. Du kommer garanterat att sticka ut med stil när du bär denna T-shirt.

Förutom att den är snygg är den också en garanti för kvalitet. Den är tillverkad med omsorg av ett välkänt varumärke som Le Coq Sportif och är slitstark och tålig. Du kommer att kunna bära den om och om igen utan att oroa dig för att den tappar formen eller färgerna.

Så varsågod, unna dig Le Coq Sportif Bat N°3 T-shirt och lägg till en touch av sportswear i din garderob. Oavsett om du är ett fan av varumärket eller letar efter en originell kvalitets-T-shirt, kommer den här att uppfylla alla dina förväntningar. Beställ den nu och visa stolt din passion för Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410644
Färg scarab/new optical white
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen