Jersey nr 1 Le Coq Sportif Pro

Jersey nr 1 Le Coq Sportif Pro

Börjar på: 979,42 kr

778,15 kr

-21%
Dominera tennisbanan court med N°1 Jersey Pro från Le Coq Sportif, ett plagg i toppklass för krävande spelare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

778,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey nr 1 Le Coq Sportif Pro

Maillot N°1 Le Coq Sportif Pro är det perfekta valet för tennisspelare som letar efter en tenniströja av hög kvalitet. Den här tröjan är designad av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och kombinerar stil och prestanda för att hjälpa dig att uppnå dina mål på court.

Tröjan är tillverkad av material av högsta kvalitet och är både léger och andningsbar, vilket ger dig optimal komfort under de mest intensiva matcherna. Fukthanteringstekniken transporterar bort svett från huden, så att du håller dig torr och kan fokusera på spelet.

Den smidiga, eleganta designen på N°1-tröjan Le Coq Sportif Pro gör den till ett perfekt val för spelare på alla nivåer tous. Med sin V-ringning och subtila detaljer ger den här tröjan en touch av sofistikering till din tennisoutfit.

Dessutom är varumärket Le Coq Sportif känt för sitt engagemang för hållbarhet och etik i produktionen av sina kläder. Genom att välja den här skjortan investerar du inte bara i en kvalitetsprodukt, utan du stöder också ett företag som bryr sig om miljön och arbetstagarnas rättigheter.

Oavsett om du är nybörjare eller ett erfaret proffs är No.1 Jersey Le Coq Sportif Pro ett måste för din tennisgarderob. Så vänta inte längre och lägg till den i din kollektion nu för en snygg och högpresterande look på court.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410518
Färg lapisblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen