Tränare Le Coq Sportif Veloce I

Tränare Le Coq Sportif Veloce I
Börjar på: 1 040,64 kr
Satsa på elegans och prestanda med Baskets Le Coq Sportif Veloce I, det oumbärliga valet för idrottsmän och kvinnor!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 040,64 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Veloce I

Le Coq Sportif Veloce I sneakers är den ultimata kombinationen av stil och prestanda för atleter och sportentusiaster. Med sin eleganta silhuett och ikoniska Coq-logotyp är dessa sneakers inte bara ett måste för sportfans, utan också för modeentusiaster.

Skorna är designade av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och har ovandel i syntetläder av hög kvalitet för komfort och hållbarhet. Den robusta yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag, medan mellansulan i EVA-skum absorberar stötar för ökad komfort under träningen.

Dessa sneakers har också ventilationsteknik för att hålla fötterna svala och torra under de mest intensiva aktiviteterna. Dessutom ger det ventilerande tygfodret en bekväm passform och förhindrar skav.

Oavsett om du är en hängiven löpare eller en ivrig fitness-entusiast är Le Coq Sportif Veloce I -skorna det perfekta valet för att följa dig på alla dina sportäventyr. Deras eleganta design och oöverträffade prestanda gör dem till ett säkert val för alla sportfans.

Så tveka inte, lägg till dessa sneakers till din samling idag och njut av den ultimata sportupplevelsen med Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410492
Färg turtle dove/ trekking green
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen