Tränare Le Coq Sportif Court Clean

Tränare Le Coq Sportif Court Clean
Börjar på: 1 119,35 kr
Unna dig sportig elegans med Le Coq Sportif Court Clean trainers, designade av det berömda varumärket Le Coq Sportif.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 119,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Court Clean

Le Coq Sportif Court Clean trainers är själva sinnebilden av sportig elegans. De är designade av det ikoniska varumärket Le Coq Sportif och kombinerar stil och prestanda till perfektion. Den snygga silhuetten och den tidlösa designen gör dem till ett måste för mode- och sportentusiaster.

Dessa sneakers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort för varje steg. Gummisulan ger optimalt grepp på alla underlag, medan ovandelen i äkta läder ger en sofistikerad touch. Dessutom är varumärket Le Coq Sportif stolt över det franska hantverket, vilket garanterar oöverträffad kvalitet och hållbarhet.

Dessa träningsskor har också den senaste tekniken för maximal prestanda. Innersulan i memory foam formar sig perfekt efter din fot för optimalt stöd, medan det ventilerande meshfodret säkerställer optimal ventilation för att hålla dina fötter svala och torra.

Oavsett om det gäller ett intensivt träningspass eller en avkopplande dag på stan kommer Le Coq Sportif Court Clean trainers att vara din perfekta allierade. Deras mångsidiga design är perfekt för alla tillfällen, medan deras komfort och tidlösa stil aldrig kommer att göra dig besviken.

Dessa sneakers finns i en mängd olika snygga färger och ger en sofistikerad touch till varje outfit. Oavsett om du är ett sportfan eller en fashionista är Le Coq Sportif Court Clean ett måste i din garderob.

Lita på att Le Coq Sportif erbjuder dig det allra bästa inom stil, kvalitet och komfort. Leta inte längre, Le Coq Sportif Court Clean trainers är här för att uppfylla alla dina förväntningar. Lägg till dem i din kollektion nu och gör dig redo att vända huvuden med varje steg.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410485
Färg trippel svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del