T-shirt Le Coq Sportif Bat N°2

T-shirt Le Coq Sportif Bat N°2
Börjar på: 474,04 kr
Upptäck Le Coq Sportif Bat N°2 T-shirt för en sportig och chic look, skapad av det berömda varumärket Le Coq Sportif.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 474,04 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Le Coq Sportif Bat N°2

Unna dig en sportig och elegant stil med Le Coq Sportif Bat N°2 T-shirt. Denna T-shirt är designad av det berömda märket Le Coq Sportif och är både bekväm och modern. Den har en exklusiv design och visar stolt märkets ikoniska logotyp.

Tillverkad av högkvalitativa material, känns T-shirten mjuk mot huden och andas mycket bra. Perfekt för träningspass eller en avslappnad dag ute, den låter dig röra dig fritt samtidigt som du håller dig sval.

Den eleganta, moderna designen gör denna T-shirt till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om det är för en avslappnad look med jeans eller för sportkläder med löparshorts, kommer du inte att vilja vara utan den.

T-shirten Le Coq Sportif Bat N°2 är ett måste för mode- och sportfans. Med sin smala passform och kvalitetsfinish framhäver den din figur samtidigt som den erbjuder optimal komfort.

Titta inte längre än till Le Coq Sportif Bat N°2 för säsongens måste-ha T-shirt. Lägg till den i din garderob nu och visa stolt upp din passion för sport med stil.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410247
Färg n.o.w/sky captain
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen