Shorts för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Shorts för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1
Börjar på: 612,14 kr
Must-have shorts för kvinnor med passion för sport och mode. Upptäck "Damshortsen Le Coq Sportif Essentiels N°1".

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,14 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Damshortsen Le Coq Sportif Essentiels N°1 är ett måste för alla kvinnor med passion för sport och mode. Shortsen är designade av det berömda franska märket Le Coq Sportif och kombinerar komfort, stil och prestanda.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och andningsbara, vilket ger optimal rörelsefrihet under träningspassen eller sportaktiviteterna. Den feminina skärningen met framhäver formen samtidigt som den är bekväm.

Den snygga och eleganta designen gör också shortsen till ett mångsidigt plagg för vardagsbruk. Oavsett om det är för ett sportpass, en promenad på stan eller en avkopplande dag hemma, kommer dessa shorts att vara din bästa allierade.

Den ikoniska Le Coq Sportif-logotypen, broderad på benet, ger en touch av stil och är ett bevis på varumärkets kvalitet och äkthet. Shortsen finns i en rad olika färger och passar varje outfit och varje smak.

Offra inte stil för komfort - med Le Coq Sportif Essentiels N°1 damshorts kan du få både och. Så vänta inte längre, lägg till dem i din garderob nu och gör dig redo för alla dina sportaktiviteter och utflykter samtidigt som du förblir trogen din stil.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410170
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen