Nr 4 barntröja Le Coq Sportif

Nr 4 barntröja Le Coq Sportif

Börjar på: 367,28 kr

288,69 kr

-21%
N°4-barntröjan Le Coq Sportif, för unga tennisfans, visar stolt varumärkets ikoniska logotyp. Ett måste att ha.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

288,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Nr 4 barntröja Le Coq Sportif

N°4-barntröjan från Le Coq Sportif är ett måste för tous unga tennisfans. Med sitt emblematiska varumärke, Le Coq Sportif, kombinerar den här tröjan stil och prestanda för att följa med de små på tennisbanorna.

Tröjan är särskilt utformad för juniorer och erbjuder optimal komfort tack vare det andningsbara léger -materialet. Detta gör det lättare för barnen att röra sig fritt under träning eller match.

Den eleganta, moderna designen på denna tröja kommer garanterat att väcka uppseende på court. Med sitt framträdande nummer 4 kommer den att få ditt barn att känna sig som en riktig champion. Dessutom garanterar kvaliteten på de ytbehandlingar och material som används av Le Coq Sportif oöverträffad hållbarhet.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren spelare, kommer No. 4 barntröja från Le Coq Sportif att vara den perfekta partnern för alla sina tennissessioner. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är också en utmärkt present till tous unga tennisfans.

Låt inte ditt barn spela tennis utan den bästa utrustningen. Ge dem N°4 barntröjan från Le Coq Sportif nu, så att de kan uppnå sina mål och sticka ut från mängden på court. Ett säkert val för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och stil.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2320602
Färg blå klänning
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior