Baddräkt för kvinnor Le Coq Sportif N°2

Baddräkt för kvinnor Le Coq Sportif N°2

Börjar på: 428,50 kr

333,49 kr

-22%
Baddräkten för damer Le Coq Sportif N°2, som kombinerar stil och prestanda, är det perfekta valet för kvinnliga tennisspelare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

333,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt för kvinnor Le Coq Sportif N°2

Le Coq Sportif N°2 baddräkt för damer är det perfekta valet för tennisspelare som vill kombinera stil och prestanda på court. Denna tröja är designad av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och är speciellt framtagen för kvinnor som vill sticka ut i sina matcher.

Med sin eleganta, feminina design är den här tröjan både modern och tidlös. Det andningsbara léger -materialet ger optimal komfort under träningspass och matcher, medan det åtsittande snittet framhäver din figur. Den ikoniska Le Coq Sportif-logotypen på bröstet ger en touch av prestige och kvalitet till denna tenniströja.

T-shirten är särskilt utformad för kvinnliga tennisspelare och ger stor rörelsefrihet tack vare de platta sömmarna, som förhindrar skav och irritation under spelet. Dessutom transporterar det tekniska tyget bort svett rapide så att du håller dig torr och sval, även under de mest intensiva matcherna.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kommer damtröjan Le Coq Sportif N°2 att vara din allierade på court. Dess moderna, eleganta stil hjälper dig att sticka ut från dina motståndare, medan dess kvalitet och komfort gör att du kan ge ditt bästa under dina matcher.

Lämna inte ditt val av tenniskläder åt slumpen, välj damtröjan Le Coq Sportif N°2 och bli den mest eleganta spelaren på webbplatsen court. Beställ nu och njut av en oöverträffad spelupplevelse med Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2320147
Färg klänning blå/ny optisk vit
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen