Jersey nr 5 Le Coq Sportif

Jersey nr 5 Le Coq Sportif

Börjar på: 489,71 kr

401,44 kr

-18%
Välj N°5 Le Coq Sportif skjorta för en elegant look på tennisbanan, som kombinerar kvalitet och stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

401,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey nr 5 Le Coq Sportif

N°5-tröjan från Le Coq Sportif är det perfekta valet för tennisfans som letar efter ett kvalitetsplagg med en elegant design. Med sitt prestigefyllda varumärke har Le Coq Sportif designat den här tröjan speciellt för tennisfans.

Tröjan är tillverkad av förstklassiga material och kombinerar komfort och prestanda. Den kroppsnära passformen och de ergonomiska sömmarna ger total rörelsefrihet på banan för optimal prestation. Léger andas och ger en behaglig känsla av friskhet även under de mest intensiva matcherna.

Designen på tröjan är både modern och tidlös, med den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen och nummer 5 broderat på bröstet. Oavsett om du är på eller utanför banan på court kan du stolt visa upp din passion för tennis i den här eleganta och utmärkta skjortan.

Skjortan finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer för optimal komfort. Oavsett om du är en amatör eller en erfaren spelare kan du dra nytta av denna kvalitetströja för att förbättra din prestation på banan.

Lita på att Le Coq Sportif utrustar din sportgarderob med denna N°5-tröja. Oavsett om det är för intensiv träning eller en viktig match, kommer den här tröjan att följa med dig på tous dina tennisutmaningar.

Så vänta inte längre och unna dig N°5-tröjan från Le Coq Sportif, det perfekta valet för att kombinera elegans och prestanda på tennisbanan. Bli en del av Le Coq Sportif -familjen och lev ut din passion för tennis med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2320137
Färg klänning blå/ny optisk vit
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen