Kort Gant Reg Sunfaded

Kort Gant Reg Sunfaded
Börjar på: 1 469,13 kr
Få sommarstil med Gant Reg Sunfaded shorts, ett måste från Gant för en trendig, avslappnad look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 469,13 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Gant Reg Sunfaded

- Färg: "Sunfaded"

Shortsen Gant Reg Sunfaded är ett måste i sommargarderoben. Med det välkända varumärket Gant och den trendiga färgen Sunfaded är dessa shorts både snygga och avslappnade.

Shortsen är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Det klassiska snittet och den mjuka färgen gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden eller en promenad på stan kommer dessa shorts att vara ditt bästa val för en elegant och modern look.

Shortsens eleganta design kompletteras av subtila detaljer som märkeslogotypen broderad på bakfickan. Med resår i midjan och praktiska fickor kombinerar de stil och funktionalitet.

Shortsen finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. Det lätta tyget som andas håller dig sval även i det varmaste vädret.

Lägg till en touch av stil till din sommargarderob med Gant Reg Sunfaded shorts. Deras tidlösa design och ojämförliga kvalitet gör dem till ett måste för män som bryr sig om sitt utseende. Vänta inte längre, beställ dina nu och se bra ut hela sommaren på look.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 205076-362
Färg kalamata grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen