Kort Gant Reg Shield

Kort Gant Reg Shield
Börjar på: 1 101,84 kr
Upptäck Gant Reg Shield shorts, en snygg och bekväm sommarkollektion från det kända märket Gant.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Gant Reg Shield

Shortsen Gant Reg Shield är ett måste för sommaren och kombinerar stil och komfort. Shortsen är tillverkade av det kända märket Gant och är ett riktigt måste för alla tillfällen.

Shortsen är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både lätta och slitstarka, vilket gör dem till det perfekta valet för varma sommardagar. Det ventilerande tyget håller dig dessutom sval och bekväm hela dagen.

Shortsens klassiska design gör dem till ett mångsidigt val som kan bäras med vilken topp som helst. Oavsett om du är på semester på stranden eller i stan, kommer dessa shorts att ge dig en avslappnad och elegant look.

Skärningen på Gant Reg Shield -shortsen är också mycket smickrande, med en figurnära midja och en perfekt längd ovanför knäet. De framhäver din figur samtidigt som de ger dig massor av rörelsefrihet.

Shortsen har också en mängd praktiska detaljer som sido- och bakfickor samt dragkedja och knappar för optimal passform. De har också en diskret Gant -logotyp som ger ett sofistikerat intryck till detta vardagsplagg.

De finns i en rad trendiga färger, så det är lätt att hitta Gant Reg Shield shorts som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar neutrala eller djärvare färger kommer dessa shorts garanterat att bli en stapelvara i din sommargarderob.

Kort sagt, Gant Reg Shield Short är ett plagg av högsta kvalitet som kombinerar stil och funktionalitet. Lägg till dem i din kollektion idag och njut av absolut komfort samtidigt som du håller dig snygg och modern.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 2009027-239
Färg silkeslen beige
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen