Polo Joma Montreal

Polo Joma Montreal

Börjar på: 556,19 kr

444,90 kr

-20%
Polo Joma Montreal: elegans, komfort och prestanda för racketsporter. Lätt, ventilerande material som transporterar bort svett och reducerar obehaglig lukt. 100% polyester.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 556,19 kr

444,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Joma Montreal

Kortärmad polotröja för män och pojkar. Denna tekniska tennis- och padelpolotröja är särskilt bekväm för racketsporter. Med sin eleganta, moderna styling är den lätt, andas och ger utmärkt rörelsefrihet. Det är omöjligt att förlora en match med den.

Den har en klassisk polokrage med ribbad nederkant för en bekvämare passform. Öppningen har två specialtillverkade knappar som döljs av en estetisk patch. Tack vare denna öppning undviks stress och rörligheten optimeras.

Denna polotröja för tennis och padel är tillverkad av ett lätt, slitstarkt och ventilerande tyg. I armhålorna, där man svettas mest, har den delar tillverkade med Micro-Mesh System-teknik, som transporterar bort svett och håller huden sval hela tiden. Så det blir inget obehag och ingen nedkylning efter träningen. Det förhindrar också uppkomsten av svamp, som är ansvarig för obehaglig lukt.

Den visuella effekten kompletteras av kontrasterande patchar, där den upphöjda ytan på bröstområdet betonas. På så sätt framträder små vågor på basmaterialet tack vare den präglade tekniken.

Logotypen Joma är broderad för en elegant touch.

  • Polokrage
  • Lätt tyg som andas
  • Micro-Mesh-teknik på de områden som svettas mest
  • Begränsar obehaglig lukt
  • 100% polyester

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103210.600
Färg rojo
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen