Sweatshirt för barn Joma Elite X

Sweatshirt för barn Joma Elite X

Börjar på: 795,53 kr

636,38 kr

-20%
Ta en skön löprunda i kyligt väder med vår sweatshirt för barn Joma Elite X: varmt fleecefoder som andas, elastisk och sömlös.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,53 kr

636,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för barn Joma Elite X

Sweatshirt med halv dragkedja för män. Den är tillverkad i ett slitstarkt material, men hanterar ändå värmen för att hålla dig varm under löprundor i kallt väder.

Sweatshirt med halv dragkedja för män. Specifik modell från running. Denna sweatshirt har utformats så att du kan springa bekvämt utan att frysa i kallt väder. Tack vare det stretchiga tyget som andas kan du springa utan att behöva oroa dig för fukt och med utmärkt rörelsefrihet.

Sweatshirten har en halv dragkedja med dragkedja som skyddas av en liten tygbit, en ståkrage som skyddar området mot kyla och sömskydd på insidan för att förhindra skav i detta område. Elastiska muddar i ärmsluten och en speciell tumöppning ger en bekvämare passform och bättre isolering mot kyla. Den har också små sidoslitsar för att maximera rörelsefriheten. Detta gör att stegen blir bredare så att löparen kan ta sig längre och längre.

Sömlös design på sidorna och axlarna.

Den är tillverkad av mjukt, varmt och stretchigt fleecetyg som ger dig en extra dos skydd när temperaturen sjunker. Dessutom andas tyget, så du behöver inte oroa dig för att svettas och du håller dig torr under hela löprundan.

Den har en innovativ design med kontrasterande färger på axlarna för att ge plagget en snygg look. Den har också en sublimerad flerfärgad design på bröstet, vilket ger en modern touch och skapar en oöverträffad optisk effekt.

Screentryckt logotyp Joma.

  • Dragkedja på bröstet
  • Tumhål
  • Elastiska muddar i ärmslut
  • Elastiskt tyg med fleecefoder
  • Kontrastfärgade ränder
  • Fri rörlighet

  • 90% polyester, 10% elastan

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103100.047
Färg korall Fluor/royal
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Junior