Kort Joma Challenge

Kort Joma Challenge

Börjar på: 598,43 kr

424,95 kr

-29%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 598,43 kr

424,95 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Joma Challenge

Shorts för herrar. Utformade för racketsporter som tennis och paddeltennis. Ta din rörelsefrihet till en ny nivå med dessa tennisshorts. Det lätta, elastiska och ventilerande ultra -tyget ger maximal komfort. De innehåller den senaste tekniken inom dessa sporter så att tennisspelare bara får topprestanda.

Det elastiska midjebandet håller shortsen på plats runt midjan, medan de platta skosnörena reglerar passformen i detta område. Dessutom finns det en inbyggd elastisk ljumsklapp så att du kan röra dig fritt. Öppningen i nederkanten ökar rörligheten och steglängden, så att du kan nå bollen utan begränsningar.

Den har också två specialfickor för förvaring av ball -paddeln utan att förlora poäng. Spelaren behöver inte oroa sig för att den ska glida ut, eftersom de har utformats med en speciell form så att de kan röra sig utan att bollen glider. Fickorna har en speciell botten av tyg som absorberar svett och torkar när du drar handen över den. Omedelbart efteråt kan spelaren återigen greppa racketen stadigt och säkert.

Fållen är också laserskuren och avslutad med värmeförseglade sömmar för att förhindra obehag och irritation från att gnugga mot huden. När fållen skaver mot huden under rörelse påverkas inte tennisspelarens komfort.

Shortsen har tillverkats av ett nytt tyg som, förutom att vara ultralätt, också är elastiskt för att maximera rörelsefriheten. Ytterligare detaljer, som den inre nätfickan, ger byxorna minimal vikt. En annan fördel är dess förmåga att transportera bort svett, hålla huden sval hela tiden och förhindra nedkylning efter träning. Allt för att ge maximal komfort när du utövar sport.

Dessa tekniska tennis- och padelbyxor har en enkel, minimalistisk design.

Gummilogotypen Joma har infogats i det sömlösa tyget. Återigen är syftet att se till att byxorna alltid är lätta och inte skaver mot huden. På Joma har vi överfört denna teknik från skor till textilier och anpassat den till varje produkts behov.

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103070.200
Färg blanco
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen