Träningsjacka Joma Challenge

Träningsjacka Joma Challenge

Börjar på: 985,54 kr

788,43 kr

-20%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 985,54 kr

788,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka Joma Challenge

Sweatshirt för herrar. En tennis- och padelmodell med smal passform som rör sig med dig. Få maximal komfort med denna sweatshirt med dragkedja tillverkad av elastiska fibrer. Du kan bära den under de tuffaste träningspassen, samt före och efter idrotten.

Sweatshirten har en hel dragkedja som skyddas av en textilklaff. Detta innebär att den inte kommer att orsaka obehag på huden under spel. Dragkedjan är låsbar så att den inte kan öppnas under hela matchen och jackan hålls stängd. Den har också en ståkrage som skyddar området mot kyla och en ribbad nederkant och muddar för en bekvämare passform.

Den har också två framfickor med dragkedjor som döljs under en enkel tygklaff. Spelarna kan förvara och bära små personliga föremål, t.ex. mobiltelefoner och nycklar, utan att behöva oroa sig för att tappa bort dem.

Tyget är bekvämt, mjukt och elastiskt. Det följer med spelaren i alla hans rörelser och ger honom rörelsefrihet. Soft-touch-komposition för en bekvämare match, perfekt för spel i kallt väder. Det hjälper också till att transportera bort svett tack vare dess andningsbara egenskaper.

De sublimerade delarna på framsidan sticker ut från resten. Trycket skapar en slående, modern optisk effekt. Den kommer garanterat att bli en viktig del av din tennis- och padelgarderob.

Joma gummilogo infogad i sömlöst tyg. Målet: att göra sweatshirten så lätt som möjligt. För att uppnå detta har vi använt Joma Sportech-teknik. På Joma har vi överfört denna teknik från skor till textilier och anpassat den till varje produkts behov.

Funktioner

  • Fästning med dragkedja
  • Ribbad trikå i nederkant och ärmslut
  • Fickor framtill
  • 87 % polyester, 13 % spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103068.100
Färg negro
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen