Polo Joma Torneo

Polo Joma Torneo

Börjar på: 428,50 kr

354,30 kr

-17%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

354,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Joma Torneo

Kortärmad polotröja för män/pojkar. Teknisk pikétröja framtagen för racketsporter, särskilt tennis och padel. Mycket bekväm, andningsaktiv och lätt. Hög prestanda för att spela som en professionell tennisspelare. Dessutom gör elasticiteten att tennisspelare kan röra sig fritt.

Den har en klassisk ribbad polokrage för ökad komfort. Slitsen i kragen har två specialtillverkade knappar som smälter in perfekt med resten av plagget. Slitsen ger stor rörelsefrihet och förhindrar förträngning under spel.

Denna tennis- och padelpolotröja är tillverkad av en ny elastisk och andningsbar trikå som följer tennisspelaren i alla hans servar, smashar och skott utan att sätta några gränser. På så sätt är du garanterad framgång i matchen, eftersom du har mer utrymme att röra dig på. Meshtyget är lätt och andas. Mikroskopiska perforeringar i hela plagget transporterar bort svett och håller tennisspelarens kropp sval och torr. Detta förhindrar att kroppen kyls ned efter träning och eliminerar bakterier som orsakas av svettansamlingar. Ingen obehaglig lukt. Allt detta är utformat för att ge maximal komfort för idrottaren under träningen.

Designen kompletteras av en grundläggande, klassisk och elegant stil. Monokrom estetik med fina kontrasterande detaljer på ärmarna.

Gummilogotypen Joma har infogats i det sömlösa tyget. Syftet är att hålla plagget lätt, undvika obehaglig friktion mot huden och öka känslan av komfort. På Joma har vi överfört denna teknik från skor till textilier och anpassat den till varje produkts behov.

Egenskaper

  • Ribbad polokrage i jersey
  • Elastiskt och ventilerande tyg
  • Kontrastfärgade ränder
  • Tryckt logotyp
  • 91% polyester, 9% spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 102605.433
Färg grön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen