Jersey Joma Torneo

Jersey Joma Torneo

Börjar på: 348,92 kr

334,83 kr

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 348,92 kr

334,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey Joma Torneo

Kortärmad T-shirt för män och pojkar. Denna tekniska t-shirt för tennis och padel är utformad för att hjälpa idrottare att ge allt på court. Komfort och teknik i ett och samma plagg. Fördelarna är lätthet, andningsförmåga och rörelsefrihet.

T-shirten har en elastisk rund halsringning i basmaterialet. Små slitsar i nederkanten optimerar rörelsefriheten. Dessa detaljer ökar steglängden, vilket gör det lättare att nå varje boll. Allt är designat för en bekväm match.

Tillverkad av lätt mesh som andas. Mikroskopiska perforeringar i hela plagget transporterar bort svett och håller tennisspelarens kropp sval och torr. Förutom att den andas har den en stretchig mesh som bidrar till flexibilitet. Det finns inget som står i vägen för ett tävlingsinriktat, dynamiskt spel.

Som alla tekniska T-shirts kommer tekniken i en enkel monokrom design. Den är lätt att kombinera med tekniska shorts.

Gummilogotypen Joma har infogats i det sömlösa tyget. Syftet är att hålla tyget lätt, undvika obehaglig friktion mot huden och öka känslan av komfort. På Joma har vi överfört denna teknik från skor till textilier och anpassat den till varje produkts behov.

Egenskaper

  • Lätt, elastiskt tyg
  • Tryckt logotyp
  • Fri rörlighet
  • 91 % polyester, 9 % spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 102604.433
Färg grön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen