Träningsskor för kvinnor Reebok Nano X3

Träningsskor för kvinnor Reebok Nano X3
Börjar på: 1 713,98 kr
Reebok Nano X3 damskor: prestanda och stil för aktiva kvinnor. Designad av det kända märket Reebok.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 713,98 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Reebok Nano X3

Reebok Nano X3 damskor är det perfekta valet för aktiva kvinnor som letar efter prestanda och stil. Skorna tillverkas av det kända märket Reebok och kombinerar kvalitet, komfort och teknik för att ge dig en exceptionell löparupplevelse.

Den snygga, moderna designen gör skorna till ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sin look. Med sin trendiga färg och eleganta silhuett passar de till alla dina outfits, oavsett om det gäller ett sportpass eller en avslappnad dag på stan.

Men låt dig inte luras bara av utseendet: Reebok Nano X3 damskor är också utrustade med den senaste tekniken för att förbättra din sportprestanda. Mellansulan Floatride Energy foam ger optimal dämpning och rebond energi för oöverträffad löpkomfort. Dessutom ger den greppvänliga yttersulan i gummi dig utmärkt grepp på alla underlag, så att du håller dig stabil och i kontroll under dina träningspass.

Ovandelen i ventilerande mesh ger optimal ventilation och håller fötterna svala och torra även under de mest intensiva passen. Dessutom ger Flexweave-tekniken riktat stöd för dina fötter, så att du kan röra dig med självförtroende och frihet.

Oavsett om du gillar konditionsträning, crossfit eller helt enkelt letar efter en mångsidig träningssko för vardagen, är Reebok Nano X3 damskor något för dig. De är utformade för att passa alla typer av fötter och har en perfekt passform för optimal komfort.

Så leta inte längre, damskor från Reebok Nano X3 är det perfekta valet för att kombinera stil och prestanda. Besök vår webbplats för att upptäcka dem och lägg till dem i din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100069907
Färg sedros/clamar/neoche
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1