Tränare Reebok Court Advance

Tränare Reebok Court Advance

Börjar på: 856,99 kr

814,26 kr

-5%
Upptäck Reebok Court Advance sneakers, den perfekta kombinationen av stil och prestanda för mode- och sportentusiaster.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

814,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Reebok Court Advance

Reebok Court Advance är den perfekta kombinationen av stil och prestanda för alla mode- och sportentusiaster. Skorna tillverkas av det kända märket Reebok och är designade för intensiva sportaktiviteter såväl som vardagsanvändning.

Den eleganta, moderna designen gör dessa träningsskor till ett perfekt val för alla tillfällen. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort hela dagen. Den slitstarka gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag, oavsett om det är på idrottsplatsen eller på gatan.

Träningsskorna Reebok Court Advance har dessutom märkets avancerade teknik, som ger exceptionellt stöd och dämpning för att skydda fötterna mot stötar och skador. Oavsett om du spelar basket, tennis eller någon annan sport kommer dessa skor att göra det möjligt för dig att ge ditt bästa.

Förutom sin oöverträffade prestanda är dessa träningsskor också mycket moderiktiga. Den ikoniska logotypen Reebok på sidan och de färgglada detaljerna ger varje outfit en touch av stil. Oavsett om du letar efter ett par skor för din träning eller en avslappnad dag på stan, är Reebok Court Advance sneakers ett perfekt val.

De finns i flera olika storlekar och passar alla fötter. Varumärket Reebok är känt för sin kvalitet och hållbarhet, så du kan vara säker på att dessa skor kommer att vara med dig under en lång tid.

Du behöver inte leta längre än till Reebok Court Advance för den ultimata stilen och prestandan. Köp dem nu och gör varje steg till ett steg i rätt riktning.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100033760
Färg ftwwht/vargre/pugry3
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1