Träningsskor för kvinnor Reebok Club C 85

Träningsskor för kvinnor Reebok Club C 85

Börjar på: 1 224,27 kr

1 067,07 kr

-13%
Omfamna chic stil och ultimat komfort med damskor från Reebok Club C 85, ett måste från märket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

1 067,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Reebok Club C 85

Reebok Club C 85 damskor är ett måste för alla kvinnor som vill ha en snygg och bekväm sko. Med sin tidlösa design och världsberömda varumärke är dessa sneakers perfekta för alla tillfällen.

Skorna tillverkas av det kända märket Reebok och kombinerar stil och kvalitet på ett perfekt sätt. Med sin klassiska silhuett och högkvalitativa läderkonstruktion erbjuder dessa sneakers optimal komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara.

Den vita färgen och den eleganta designen gör dem till ett par mångsidiga sneakers som enkelt kan kombineras med vilken outfit som helst. Oavsett om det gäller en avslappnad dag på stan eller ett sportpass är Reebok Club C 85 damskor ett mångsidigt och moderiktigt val av skor.

Förutom sin snygga look erbjuder dessa sneakers också oöverträffad komfort tack vare den stötdämpande EVA-mellansulan och den greppvänliga gummiyttersulan som ger bra grepp. Oavsett om du springer, promenerar eller idrottar ger dessa sneakers dina fötter optimalt stöd.

Som ett världsberömt varumärke lägger Reebok också stor vikt vid miljö och hållbarhet. Reebok Club C 85 damskor är tillverkade av miljövänliga material och enligt de högsta kvalitetsstandarderna.

Så om du letar efter ett par sneakers som är snygga, bekväma och slitstarka är Reebok Club C 85 damskor något för dig. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av tidlös stil och optimal komfort varje dag.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100033090
Färg vit/mörk/vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1