Tränare K-Swiss Slammklub CC

Tränare K-Swiss Slammklub CC

Börjar på: 1 224,27 kr

979,42 kr

-20%
Välj kvalitet med Baskets K-Swiss Slammklub CC, kvintessensen av sportig stil från K-Swiss.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

979,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare K-Swiss Slammklub CC

K-Swiss Slammklub CC trainers är högkvalitativa sportskor designade av det kända märket K-Swiss. Med sin eleganta design och oöverträffade komfort är dessa sneakers idealiska för sport- och fritidsaktiviteter.

De är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt stöd för fötterna samtidigt som de är lätta och andas. Den slitstarka gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig med tillförsikt.

Den moderna och tidlösa designen gör dessa sneakers till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem för ditt dagliga träningspass eller för en avslappnad dag på stan, kommer K-Swiss Slammklub CC att ge dig en elegant och avslappnad look.

Dessutom håller den integrerade ventilationstekniken dina fötter svala och torra, även under de mest intensiva träningspassen. Deras exceptionella komfort innebär att du kan fokusera på din prestation utan att distraheras av värk och smärta eller blåsor.

Låt inte dina skor begränsa din prestation. Välj K-Swiss Slammklub CC träningsskor och känn skillnaden från det ögonblick du kliver på premier. Dessa sneakers finns i en rad olika storlekar och färger och är ett måste för alla sport- och modefans. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av den ojämförliga komforten och stilen hos K-Swiss.

Mer information

Varumärke K-Swiss
Tillverkarens SKU 08911-946-M
Färg wht/classc blå/vintg
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen