Träningsjacka för flickor Acerbis Belatrix

Träningsjacka för flickor Acerbis Belatrix

Börjar på: 600,01 kr

312,68 kr

-48%
Träningsjackan för damer Acerbis Belatrix: komfort och stil i kombination för den moderna idrottskvinnan. Upptäck den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 600,01 kr

312,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka för flickor Acerbis Belatrix

Acerbis Belatrix träningsjacka för damer är ett snyggt och funktionellt val för alla aktiva kvinnor. Med sin moderna design och det välkända varumärket Acerbis håller den här jackan dig i framkant av modet samtidigt som den erbjuder optimal komfort.

Jackan är designad speciellt för kvinnor och är full av unika funktioner som gör den både praktisk och snygg. Det högkvalitativa tyget är både slitstarkt och léger, vilket gör att du kan röra dig fritt utan att känna dig begränsad. Dessutom kommer den smala passformen att förstärka din feminina silhuett.

Träningsjackan för damer på Acerbis Belatrix har också tekniska detaljer som gör den till ett perfekt val för alla dina sportaktiviteter. De praktiska fickorna gör att du alltid har nycklarna eller telefonen nära till hands, och den genomgående dragkedjan gör att du kan reglera kroppstemperaturen efter dina behov.

Men den här jackan är mycket mer än bara sportkläder. Den snygga, moderna designen gör den till ett perfekt val för alla dina vardagliga outfits. Oavsett om du bär den för träning eller för en dag ute på stan, kommer Acerbis Belatrix träningsjacka för damer att ge en touch av stil till din look.

Som ett välkänt varumärke har Acerbisengage åtagit sig att använda högkvalitativa material och erbjuda hållbara produkter. Så du kan vara säker på att den här jackan kommer att följa med dig i många år framöver.

Tracksuitjackan för damer från Acerbis Belatrix finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är det perfekta valet för alla kvinnor som vill kombinera stil och funktionalitet. Så vänta inte längre, lägg till detta viktiga plagg i din garderob idag!

Mer information

Varumärke Acerbis
Tillverkarens SKU 0022180.315
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior