Tennisskor Joola Nextt

Tennisskor Joola Nextt

Börjar på: 794,55 kr

611,16 kr

-23%
Upptäck Joola Nextt tennisskor, perfekta för spelare som vill ha komfort och grepp under sina matcher.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 794,55 kr

611,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tennisskor Joola Nextt

Den nya modellen NexTT är det perfekta valet för alla spelare som letar efter en modern, greppvänlig och bekväm bordtennissko. Den förstärkta sulan structure garanterar optimalt grepp och underlättar snabba riktningsförändringar. Ovandelen har en vadderad och åtdragen yta för maximal komfort. Varje sko levereras med två skosnören i olika färger, så att du kan anpassa din sko efter dina önskemål.


set bordtennis JOOLA VIVID Outdoor levereras med två robusta, väderbeständiga racketar i modern design! Det gummerade handtaget på Outdoor VIVID-racket är mycket bekvämt att hålla i och ger spelarna en känsla av säkerhet hela tiden. De extra tunga utomhusbollarna behåller en kontrollerad bana även i svåra vindförhållanden, vilket ökar spelglädjen. Tack vare den speciella ytan structure är racketen mycket slitstark och kan generera spinn utan problem, även i hög ålder. Med racketöverdraget JOOLA Pocket Double kan set alltid transporteras och förvaras bekvämt. Välj en av de två olikfärgade racketarna och utmana din motståndare på en duell utomhus!


Set SPIN från JOOLA ger dig allt du behöver för att spela bordtennis när som helst och var som helst. Allt du behöver är ett bord och en spelpartner. Det utdragbara nätet anpassar sig till bordets bredd och tjocklek. Så skrivbordet eller matbordet kan förvandlas till ett bordtennisbord på nolltid. SPIN-racketarna som ingår i set är av högsta kvalitet och gör att du kan spela bordtennis på en hög nivå. VIZONs ITTF-godkända gummi genererar massor av spinn, vilket gör spelet ännu mer njutbart. ERGO GRIP-tekniken säkerställer ett bekvämt och pålitligt grepp om rackethandtaget. De tre 40 mm vita ABS plastbollarna kännetecknas av sin rundhet och hållbarhet. De särskilt bra bollbanorna och den jämna rebond bollbanan ger långa, spännande utbyten med din motståndare. Den praktiska väskan som medföljer set har gott om plats för båda racketarna, tre bollar och det utdragbara nätet. Detta gör set särskilt lätt att transportera. Med set JOOLA SPIN står inget i vägen för ett spontant bordtennisspel!

Mer information

Varumärke Joola
Tillverkarens SKU 98336-98349
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen