Utbildningsutrustning PTP Aquacore [Storlek 15 kg]

Utbildningsutrustning PTP Aquacore [Storlek 15 kg]

1 590,32 kr

1 194,40 kr

-25%
Stärk din kropp med PTP AQUACORE™: en unik träningsutrustning som använder vatten för att utveckla styrka, stabilitet och endurance muskler.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Utbildningsutrustning PTP Aquacore

Utnyttja vattnets kraft och upptäck ett nytt sätt att träna som kommer att forma din kropp genom att utveckla funktionell styrka, stabilitet och muskulaturendurance.


Med PTP AQUACORE™ kan du träna hela kroppen tack vare instabiliteten i vattenflödet. När du utför övningarna kommer det kontinuerliga vattenflödet inuti vattensäcken att utmana din balans och tvinga dig att använda magmusklerna för att behålla kontrollen över säcken. Denna träningsform aktiverar dina små stabiliserande muskler samtidigt som du utför alla atletiska rörelser.


AQUACORE™ är utrustad med horisontella och vertikala handtag för att möjliggöra båda typerna av grepp för alla övningar och rörelser. PTP AQUACORE ™ är kompakt och lätt och tillverkad av PVC transparent. Detta gör att du tydligt kan se vattenkapaciteten och vikten med hjälp av diagrammet som är tryckt på sidan av väskan.


-Övningsguide ingår


Tillverkad av PVC transparent och mjuka neoprenhandtag


-Tryckta viktmarkeringar för enkel referens


-Idealisk för avancerade användare som vill ha fördelarna med en instabil belastning med högt motstånd.

Mer information

Varumärke PTP
Tillverkarens SKU 920035-6002
Färg fil
Färg Gul
Storlek 15 kg - Franska storlekar som standard