T-shirtklänning för kvinnor Joma Challenge

T-shirtklänning för kvinnor Joma Challenge

Börjar på: 758,80 kr

676,66 kr

-11%

Slut i lager

Beskrivning

T-shirtklänning för kvinnor Joma Challenge

Tennisklänning för damer. Denna klänning ger dina träningspass och matcher en touch av stil utan att begränsa dina rörelser. Med den kan du nå alla point områden på banan och dra nytta av dess ventilerande egenskaper. Inklusive elastiska innershorts.

Tennisklänningen har en åtsittande design med en rund halsringning med resår, samt på axelbanden och ryggen. Ryggen är formad som en simmare för att frigöra skulderbladen och optimera dynamiken i varje serve, slag och skott. Det finns öppningar på sidorna av nedre delen av ryggen som är utformade för att förlänga steget.

Tillverkad av lättviktigt, stretchigt piqué-tyg. Du kommer att bli förvånad över hur mjukt det känns mot huden och hur bekvämt det är. Har en öppning längst ner på ryggen för att svett ska kunna rinna ut och hålla huden sval och torr. Avslutad med UV-solskydd. Nivån anpassas till den värme som plagget absorberar: +50 i mörka färger och +30 i ljusa färger.

Det inre elastiska nätet är lika stretchigt och har platta sömmar i områden som kan skava, t.ex. ljumskarna.

Design täckt av ett sublimerat tryck som simulerar figurer i rörelse, vilket ger klänningen en dynamisk och trendig look.

Logotyp Joma i silikontryck.

Funktioner

  • Vestido 90% Polyester, 10% Spandex / Malla invändigt 77% Polyester, 23% Spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 902080.200
Färg blanco
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen