Linne för kvinnor Joma Challenge [Storlek L]

Linne för kvinnor Joma Challenge [Storlek L]

650,46 kr

487,75 kr

-25%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Linne för kvinnor Joma Challenge

Linne för damer. Detta är en teknisk tröja som är speciellt utformad för racketsporter. Dess egenskaper gör den idealisk för tennis och padel. Dessa inkluderarultra lätthet, andningsförmåga och rörelsefrihet.


Linnet har rund halsringning och elastiska axelband. Målet är att linnet ska sitta bekvämt runt kroppen och ge rörelsefrihet. I racketsporter är det särskilt viktigt att inte begränsa armarnas rörlighet. Simmarens rygg bidrar till detta genom att frigöra skulderbladen så att spelaren kan serva, slå och smasha obevekligt.


Plagget är tillverkat av ett lätt mesh-tyg som andas. Jacquard-finishen med mikroskopiska perforeringar transporterar bort svett och håller kroppen sval och torr. Dessutom har det en korsad rygg med en central öppning, placerad i det område där mest svett samlas. Tack vare luftens direkta kontakt med huden försvinner svettdropparna snabbt och stör dig inte.


Slående visuella effekter med flerfärgad sublimering som skapar en oändlig optisk effekt med trycket. Den centrala passpoalen på fram- och baksidan har värmeförseglats. Syftet: att hålla plagget lätt.


Logotypen Joma tryckt på fram- och baksidan.



  • Lätt tyg som andas

  • Fri rörlighet

  • 90% polyester, 10% spandex

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901786.822
Färg Naranja
Färg Orange
Storlek L - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen