Uppkopplad klocka Garett Sport Activity

Uppkopplad klocka Garett Sport Activity
785,25 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka Garett Sport Activity

Smartwatch Garett Sport Activity
Smartwatch Garett Sport Activity är skapad för aktiva människor. Dess system innehåller funktioner som pulsmätare, blodtrycksmätare, pulsoximeter och andningsträning, så att du kan ta hand om dig själv på ett hållbart sätt. Det finns också sportlägen: promenad, löpning, klättring, basketball, cykling, yoga och crosstrainer. Tack vare dessa lägen kan du enkelt övervaka dina resultat och arbeta med din figur ännu mer effektivt. Pekskärmen och den böjda displayen ser bra ut på din handled. Kolla in det här!

Hjärtfrekvens, blodtryck och pulsoximeter
Håll din hjärtfrekvens, ditt blodtryck och din syremättnad under kontroll. Sportsmartklockor utan dessa funktioner skulle inte räcka till mission.

Sportlägen och stegräknare
En smartklocka för sport är bara värd denna nom om du kan välja vilken sport som dina prestationsparametrar ska beräknas för.

Sportiga smartklockor håller sina ägare i form! Varje dag får du en rapport om tillryggalagd sträcka och kaloriförbränning.

IP67 vattentäthet, pekskärm i färg
En smartklocka för sport ska inte vara rädd för vatten. IP67-certifikatet innebär att smartklockan kan sänkas ned i 30 minuter och är helt dammtät.

Den här lösningen gör sportsmartklockan enklare att använda och informationen som visas mer läsbar.

Väderinformation och sömnmonitor
Allt väder är bra väder när du är förberedd på det. Smartklockan Garett förbereder dig för alla väder!

Även den bästa sport-smartklockan hjälper dig inte om du inte har energi att träna. En inbyggd sensor övervakar din hjärtfrekvens under natten och meddelar dig på morgonen om du har sovit gott.

Push-notiser
Håll kontakten även när du tränar! En smartklocka för sport kan till och med meddela dig om Facebook- och Twittermeddelanden.

Smartklockor för sport är fulla av överraskningar. De kan bedöma om användaren tar rätt steg för att hålla sig i form. Om du tar en lång paus mellan träningspassen får du en motiverande påminnelse.

Fjärrkamera
Sportsmartklockor är multitasking-enheter. De kan till och med användas som selfie-stolpar. Ställ bara upp din smartphone, ställ dig framför den och tryck på avtryckaren med din klocka.

Enkelt utbytbara armband
Armbandet avgör oftast om en smartklocka för sport är för kvinnor eller män, eftersom sportmodeller i allmänhet är unisex. Det finns ett stort urval av armband och det är enkelt att byta ut dem rapide.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-SPORT_ACTIVITY_CZAR
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen