Sweatshirt med rund halsringning Gant Relaxed Collegiate

Sweatshirt med rund halsringning Gant Relaxed Collegiate
Börjar på: 1 958,83 kr
Sweatshirten Gant Relaxed Collegiate är ett måste från Gant. Bekväm och trendig, den är som gjord för dig!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 958,83 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med rund halsringning Gant Relaxed Collegiate

Gant Relaxed Collegiate sweatshirt med rund halsringning är ett måste från Gant. Sweatshirten är tillverkad av en blandning av högkvalitativ bomull och polyester och ger absolut komfort och en mjuk känsla mot huden.

Sweatshirtens avslappnade och tidlösa design gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Den runda halsen och de långa ärmarna ger en klassisk och mångsidig passform, medan den broderade Gant -logotypen på bröstet ger plagget en elegant och igenkännbar touch.

Sweatshirten finns i en rad olika färger och passar alla stilar och kan enkelt kombineras med plagg frånautres för att skapa en avslappnad eller mer sofistikerad look. Oavsett om du bär den för en avkopplande dag hemma eller för en kväll ute med vänner, kommer Gant Relaxed Collegiate sweatshirt med rund hals att vara din bästa allierade.

Denna sweatshirt är inte bara bekväm och snygg, den är också mycket slitstark och hållbar. Med sin exceptionella byggkvalitet kommer den att hålla i många år utan att förlora sin form eller färg.

Unna dig att lägga till denna Gant sweatshirt i din garderob och njut av den komfort och stil den erbjuder. Perfekt för män som letar efter ett mångsidigt kvalitetsplagg, Gant Relaxed Collegiate sweatshirt med rund halsringning är ett måste för alla säsonger. Beställ din nu och lägg till en touch av stil Gant till din look.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 8030204-130
Färg grädde
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen