Paraply med logotyp Donic

Paraply med logotyp Donic
121,20 kr
Skydda dig mot regnet med stil med vårt personliga paraply Donic, perfekt för bordtennisfans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Paraply med logotyp Donic

Upptäck vårt helt nya paraply med logotypen för det kända varumärket Donic, specialiserat på bordtennis. Med sin eleganta, moderna design kommer detta paraply att vara din perfekta följeslagare för alla dina utomhusaktiviteter, oavsett om du spelar bordtennis utomhus eller bara behöver skydd mot regn när du är på resande fot.

Paraplyet tillverkas av det välkända varumärket Donic och kombinerar stil och prestanda. Den stora diametern på 120 cm ger dig maximal täckning för effektivt skydd mot regn och sol. Dessutom kommer det robusta, slitstarka structure att stå emot väder och vind och följa med dig på alla dina äventyr.

Paraplyet Donic har också ett automatiskt öppningssystem för enkel och bekväm användning. Du behöver inte kämpa med paraplyet för att fälla upp det, det öppnas på ett ögonblick och du kan njuta av din dag till fullo.

Förutom sin funktionalitet visar detta paraply stolt varumärkeslogotypen Donic, en symbol för kvalitet och prestanda i bordtennisvärlden. Oavsett om du är en hängiven spelare eller bara en beundrare av sporten, kommer detta paraply att vara ett riktigt måste för att komplettera din outfit.

Paraplyet är inte bara praktiskt och snyggt, det är också lätt och enkelt att bära. Det ergonomiska handtaget ger dig ett bekvämt grepp och bärväskan gör det lätt att förvara i väskan eller bilen.

Låt inte regn eller solsken förstöra dina utomhusaktiviteter, välj paraplyet med Donic logotyp och var redo att möta alla väderförhållanden. Oavsett om det är till dig själv eller som present till en vän som älskar bordtennis, kommer detta paraply att vara ett perfekt val. Beställ ditt nu och njut av en praktisk, snygg och högkvalitativ accessoar.

Mer information

Varumärke Donic
Tillverkarens SKU 710299400
Färg blå/vit
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen