Badmintonracket FZ Forza Aero Power Pro-S

Badmintonracket FZ Forza Aero Power Pro-S

2 798,44 kr

2 238,70 kr

-20%
Dominera court med FZ Forza Aero Power Pro-S badmintonracket. Den är motståndskraftig och kraftfull och används av stjärnan Mia Blichfeldt för att förbättra ditt tekniska spel.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Badmintonracket FZ Forza Aero Power Pro-S

Med sin mångsidiga profil är Forza Aero Power 1088-S badmintonracket designad för badmintonspelare med en utmärkt teknisk bakgrund.

Aero Power 1088-S är styv och neutral, lätt att hantera och ger maximal kraft och precision. Kevlar är tillverkat avUltra High Modulus Graphite och förstärker racketen för att ge ännu mer kraft, tack vare absorptionen av valet vid stötar från fjäderbollen. Dessutom ger det racketen större motstånd utan att offra kontroll eller spelbarhet. Tillskottet av Kevlar till denna modell kompletteras av Carbon Nano Tubes, som ger förbättrad hållbarhet tack vare polymerharts som binder kolfibrerna tillsammans.

När det gäller teknik har Forza Badminton införlivat Power Frame i racketen, vilket gör ramen mer solid och mindre flexibel. Resultatet är en något tyngre topp jämfört med "traditionella" ramar. Denna teknik optimerar kraften. Hexagon-konstruktionen gör också ramen mer solid, samtidigt som den minskar luftmotståndet och vridningen för bättre kontroll och ännu mer kraft.

I sin svart/orange färg kommer detta racket snabbt att bli stjärnan på de internationella banorna, eftersom den danska spelaren Mia Blichfeldt (topp 20 i världen) använder det.

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 707659
Färg smörblomma
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen