Jersey FZ Forza Cornwall

Jersey FZ Forza Cornwall
Börjar på: 581,53 kr

Slut i lager

Beskrivning

Jersey FZ Forza Cornwall
  • T-shirten FZ Forza Cornwall är perfekt för ditt nästa sportpass.
  • Det andningsaktiva tyget ger utmärkt rörelsefrihet och optimal komfort.
  • Plaggen i den nya FZ Forza -kollektionen är tillverkade av polyester som återvunnits från plastflaskor, vilket är varumärkets bidrag till respekten för miljön och till att utöva sport med en miljövänlig esprit!
  • Denna t-shirt FZ Forza Cornwall, perfekt för en klubboutfit, kan kombineras med Coral t-shirt för kvinnor för ett perfekt komplement.

Tygtekniker :

DRYFORZE: DryForze håller dig bekväm under matchen och garanterar maximal komfort. DryForze gör att tyget transporterar bort svett, torkar snabbt och är mycket bekvämt att bära, och förlänger livslängden på dina plagg längre än liknande tekniker.
STRETCHABLE: De flesta tyger är stretchiga, antingen genom stickning eller genom tillsats av elastan. FZ Forza säkerställer att designen har precis tillräckligt med stretch för att passa kroppen och vara bekväm.
Anti-krymp: Alla våra plagg har förkrympts för att förhindra storleksförändringar - följ skötselråden så kommer dina FZ FORZA plagg att sitta bra i flera år.
ANTISTATISK: När du rör dig på court skapar du statisk elektricitet, men våra tyger förhindrar att kläderna fastnar på kroppen. För att förhindra att dina kläder blir statiska, använd inte torktumlare.

Tillverkad av 100% återvunnen polyester

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 706897
Färg dresden blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kort ärm