Paddelracket FZ Forza Brave Power

Paddelracket FZ Forza Brave Power

673,35 kr

605,28 kr

-10%
Dominera padelbanan med den kraftfulla och smidiga racketen FZ Forza Brave Power. Designad för mästare av FZ Forza.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Paddelracket FZ Forza Brave Power

FZ Forza Brave Power padelracket är ett måste för tous padel-spelare som letar efter kraft och precision. Racketen är designad av det kända varumärket FZ Forza och kombinerar den senaste tekniken med elegant design för att erbjuda den ultimata spelupplevelsen.

Racketen är speciellt utformad för padel och har en solid kolfiberram och léger, vilket ger stor stabilitet och förbättrad manövrerbarhet för snabba, exakta slag. Ramens droppform optimerar också sweetspot, vilket ger större tolerans mot fel.

Tekniken Brave Power som är inbyggd i racketarna ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Tack vare perforeringssystemet på ramen ger racketen större flexibilitet och bättre vibrationsabsorption, vilket ger maximal slagkraft utan att kompromissa med bollkontrollen.

Det ergonomiska handtaget på denna racket ger ett bekvämt grepp och bättre kontroll, vilket möjliggör snabba, exakta slag. Dessutom är träffytan täckt med ett lager EVA-skum med hög densitet, vilket garanterar utmärkt energiåtergivning för kraftfulla och exakta slag.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kommer FZ Forza Brave Power padelracket att följa med dig på tous tack vare dess exceptionella prestanda. Så vänta inte längre, ta kontroll över dina matcher med FZ Forza Brave Power paddel, det perfekta valet för krävande spelare som letar efter prestanda och precision.

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 706659
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen