Paddelracket FZ Forza Blaze

Paddelracket FZ Forza Blaze

685,59 kr

615,44 kr

-10%
Dominera padelbanan med FZ Forza Blaze F padelracket från FZ Forza. Garanterad prestanda och precision!

Slut i lager

Beskrivning

Paddelracket FZ Forza Blaze

Padelracket FZ Forza Blaze är ett oslagbart val för padelspelare på alla nivåer tous. Med sin eleganta design och exceptionella prestanda är detta racket ett måste för alla padelentusiaster.

Racketen tillverkas av det välkända varumärket FZ Forza och är utformad för att erbjuda den perfekta kombinationen av kraft, kontroll och manövrerbarhet. Tack vare sin droppform och balanserade vikt kommer FZ Forza Blaze att göra det möjligt för dig att slå med precision och generera maximal kraft i varje slag.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kommer du att uppskatta de tekniska egenskaperna hos denna racket. Den högkvalitativa kolfiberramen ger exceptionell stabilitet och hållbarhet, medan EVA-skumkärnan gör att du känner varje slag med en känsla av komfort.

Förutom sin överlägsna prestanda har FZ Forza Blaze också en elegant design. Med sina klara färger och den distinkta FZ Forza -logotypen kommer denna racket inte att gå obemärkt förbi på court.

Oavsett om du deltar i en turnering eller bara spelar för skojs skull, kommer FZ Forza Blaze att vara din ultimata allierade. Vänta inte längre, få tag på denna padelracket av högsta kvalitet nu och gör dig redo att dominera court med stil och effektivitet. FZ Forza Blaze är det perfekta valet för passionerade padelspelare som letar efter prestanda på toppnivå.

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 706645
Färg grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen